Kantoor

Ons zakenkantoor verstrekt sinds 1964 een uitgebreid product- en dienstenaanbod voor uiteenlopende doelgroepen zoals particulieren, zelfstandigen en vrije beroepen alsook kmo’s.

CRELAN

Tevens zijn wij dankzij ons Crelan – bankagentschap gespecialiseerd in financiële dienstverlening en advies aan de landbouwsector.

BROCOM LID

Onze objectiviteit en professionalisme vertalen zich onder meer als Brocom lid in het onderschrijven van de sectorale gedragscode waarbij wij ons engageren onafhankelijk te opereren van eender welke maatschappij en zo steeds uw belangen te behartigen in al haar facetten.

Zo kan u onder meer op ons rekenen voor diverse aanpassingen die nodig zijn tijdens het verloop van een polis en het verdedigen van uw belangen bij elk schadegeval. Ongebonden de beste prijs/kwaliteit afleveren is onze prioriteit. Niet door per definitie de goedkoopste polis aan te bieden waarin vaak bepaalde (cruciale) waarborgen ontbreken, maar wel de meest geschikte polis voor te stellen op basis van uw persoonlijke situatie!

ONZE MISSIE

Bovendien doen al onze medewerkers continu aan vorming op vlak van wetgeving, fiscaliteit, reglementaire bepalingen, productkennis, kantoorbeheer, IT en dergelijke meer conform artikel 10 van de wet van 27 maart 1995 betreffende de vereiste beroepskennis door verzekerings- en herverzekeringsbemiddelaars.

ONS DOEL

Dat wij onafgebroken streven naar een nog betere klantenservice getuigt ook de mogelijkheid via onze webstek om uw schade – aangifte online te registreren, alsook het ter beschikking stellen van innovatieve tools zoals de ‘calculator’, een toepassing waarmee u in een mum van tijd uw loon, pensioen, woonkrediet, investeringsplan enzovoort kan berekenen.

Natuurlijk blijft u ook altijd persoonlijk welkom in ons kantoor voor een discreet gesprek betreffende de nodige inlichtingen. Indien gewenst komen wij zelfs graag ter plaatse voor professionele raad in uw vertrouwde omgeving.

Wij wensen u nog veel surfplezier en hopen u snel van dienst te kunnen zijn.

Joris Sardeur

10 Redenen om te kiezen voor ZOC

  1. Onafhankelijk verzekeringsmakelaar
  2. Persoonlijke en professionele service& advies
  3. Vlotte schade – afhandeling met mogelijkheid tot online aangifte
  4. Kwaliteitsgarantie door onder meer erkend Brocom lidmaatschap
  5. Doorlopende bereikbaarheid door flexibele kantooruren
  6. Centrale ligging met ruime parking!
  7. Indien u dit wenst komen we graag bij u ter plaatse
  8. Discretie staat bij ons altijd voorop
  9. Bijkomende specialisaties: vermogens- en beleggingsadvies, landbouw, immobiliën
  10. Continuïteit