Als makelaar in financiële producten en diensten bieden wij naast het volledig spectrum aan verzekeringen ook expertise en formules aan met betrekking tot kredieten, leningen en beleggingen. Bekijk hieronder beknopt enkele mogelijkheden maar laat niet na voor meer en gericht advies op maat ons persoonlijk te contacteren!

Kredieten & Leningen

Investeringskrediet

Investeren in vastgoed, rollend materieel, … zonder de continuïteit van uw activiteiten in het gedrang te brengen? Dat kan met de … financiering van …

Woonkrediet

Een huis of stuk grond kopen, of toch liever bouwen of verbouwen? Voor het afsluiten van een hypotheeklening op maat staan wij als specialisten voor u klaar.

Lening op afbetaling

Of u nu een financiering voor een nieuwe keuken, badkamer, veranda of toch liever een zwembad overweegt, aarzel niet langer en ontdek wat wij voor u kunnen betekenen! Wij analyseren samen met u uw concrete situatie en adviseren u de aangewezen formule. Een lening op afbetaling of toch maar een hypothecair krediet op basis van fiscaal gunstige motieven, wij verstrekken u de gepaste informatie. Dat geldt trouwens eveneens voor het eventueel herfinancieren van uw huidige financiering aan betere voorwaarden en een gunstigere intrestvoet.

Sparen & Beleggingen

Spaar- en Termijnrekeningen

U zoekt een rekening dat een mooi rendement en goede opbrengst garandeert en dat zonder risico? Neem nog vandaag met ons contact op!

Beleggingsfondsen

Kasbons/ Staatsbons

Pensioensparen